fbpx

LASTEN LIIKUNTALEIRIT

USEIN KYSYTTYÄ

Kysymys: Saako leirimaksusta sisaralennusta?
Vastaus: Kyllä! Sisaralennus -10€/leirin hinta/sisarus

Kysymys: Miten osallistuminen maksetaan?
Vastaus: Osallistuminen maksetaan leirin ensimmäisenä päivänä (maanantaina) Kaippi Sports Centerin asiakaspalveluun. 

Kysymys: Miten liikuntaleirit eroavat muiden järjestäjien leireistä?
Vastaus: Liikuntakeskuksen leireillä kaikki leirin ohjaajat ovat liikunta-alan ammattilaisia sekä AIKUISIA, mikä takaa turvallisen ja viihtyisän leirin osallistujille. Liikuntaleirillä liikutaan monipuolisesti liikuntakeskuksen monipuolisissa tiloissa, maastossa ja ulkokentillä.

Kysymys: Tarvitseeko leireillä omia mailoja/varusteita?
Vastaus: Omia urheiluvälineitä ei tarvitse. Jos lapsi haluaa ottaa omia pelivälineitään mukaan, ne kannattaa merkitä selvästi nimellä sekaannusten välttämiseksi. Ainoat pakolliset varusteet ovat ulkoliikuntaan sopivat kengät, sisäpelikengät sekä täysi juomapullo. 

Kysymys: Jatkuuko toiminta sadepäivänä?
Vastaus: Tottahan toki. Leirit on mitoitettu siten, että vaikka vettä tulisi koko päivän, toiminta jatkuu keskeytyksettä sisätiloissa. Sadepäiviä varten on oma ennalta suunniteltu ohjelmansa.

Kysymys: Lapsella ei ole aikaisempaa urheilutaustaa, onko tämä ongelma?
Vastaus: Ei missään nimessä. Leirien ohjaajat ovat liikunta-alan ammattilaisia, joten jokainen lapsi tulee varmasti viihtymään leirillä. Emme halua tehdä näistä kilpaleirejä vaan kirjaimellisesti liikuntaleirit!

Kysymys: Miten viisivuotiaat ja kolmetoistavuotiaat pärjäävät keskenään samalla leirillä?
Vastaus: Ennen leirien alkua tulemme jakamaan leiriläiset ikäryhmiin. Myös leirin aikana saatamme tehdä pieniä muutoksia, jotta ryhmät ovat toimivia. Ikäjakauma ei siis ole ongelma.

Kysymys: Onko neljävuotias liian nuori osallistumaan leirille?
Vastaus: Myös reippaat neljävuotiaat otamme mielellämme leirille, varsinkin jos viiden vuoden rajapyykki on jo lähellä.

Kysymys: Mitä tarkoittaa ”lapsen voi tuoda jo 8.00 alkaen”?
Vastaus: Olemme vanhempien toivomuksesta järjestäneet mahdollisuuden tuoda lapsen jo klo 8.00 leiripaikalle ohjaajan seuraan, jotta vanhemmat ehtivät paremmin töihin. Kaikilla lapsilla on mahdollisuus nauttia leirin hintaan sisältyvä aamupala liikuntakeskuksen sisätiloissa ennen leirin alkua.

Kysymys: Voiko lapsen hakea klo 16.00 jälkeen?
Vastaus: Kyllä voi. Päivää on venytetty hieman myös toisesta päästä, ja lapsen voi hakea klo 16.30 mennessä. Varsinainen leiriohjelma on 9.00-16.00 välisenä aikana.

Kysymys: Minkälainen on leirien päiväohjelma?
Vastaus: Leirin ohjelma rakennetaan jokaiselle ikäryhmälle sopivaksi erikseen, ja varsinkin nuorempien lasten kanssa lajeihin tutustuminen tapahtuu enemmän liikunnallisen leikin kuin tekniikan tarkan opettelun kautta. Joka aamupäivä leiriläisten ohjelmassa on vähintään kahta eri lajia.

Kysymys: Miten ruokailu on järjestetty leireillä?
Vastaus: Noin kello 11.00-12.00 tarjoillaan lapsille joka päivä erilainen lounas,  joka on oman Kitchen @ Cafe ravintolamme valmistama. Lounaaseen kuuluu lämmin ruoka, kuten esimerkiksi makaronilaatikkoa tai kinkkukiusausta, erilaisia vihanneksia raasteena tai paloina, juomana vesi. Kello 14.30 on jatkoleiriläisten välipalatauko.

Kysymys: Lapseni haluaisi päästä kaverinsa kanssa samaan ryhmään leirillä. Onko tämä mahdollista?
Vastaus: On mahdollista, otamme ilmoittautuessa mainitut kaveripyynnöt huomioon ryhmiä muodostettaessa. 

Kysymys: Voiko leirille tulla, jos on rajattu ruokavalio tai allergioita? 
Vastaus: Voi tulla. Ruokavaliosta ja allergioista on hyvä kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Kysymys: Onko ilmoittautuminen sitova?
Vastaus: Ilmoittautuminen leirille on sitova, koska leirin ennakkojärjestelyt on tehtävä etukäteen osallistujamäärän mukaan.

Kysymys: Lapseni harrastaa jotain leirin ohjelmassa olevaa urheilulajia. Kannattaako hänen tulla leirille, vai onko leiri tarkoitettu vasta-alkajille?
Vastaus: Ilman muuta kannattaa tulla leirille! Leiri soveltuu sekä vasta-alkajille että pidemmälle edistyneille liikkujille. Tiimissä on mukana liikunnanammattilaisia. Lapset saavat varmasti heille sopivaa toimintaa ja opetusta tasosta riippumatta!

Kysymys: Lapseni on jo 14-vuotias. Voiko hän osallistua leirille?
Vastaus: Kyllä voi. Ikärajat ovat suuntaa-antavia – myös 14-vuotiaat ovat erittäin tervetulleita leirille!

Kysymys: Ilmoitin lapseni nettilomakkeella leirille. Mitä seuraavaksi tapahtuu?
Vastaus: Kiitos ilmoittautumisesta! Ilmoittautumisesta tulee sinulle vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lähempänä leiriä sinulle lähetetään sähköpostitse tarkemmat tiedot leiristä, noin viikkoa ennen leirin alkua.

Kysymys: Miten saan leirin aikana yhteyden lapseeni?
Vastaus: Pyrimme siihen, että kännyköitä ei käytetä leirin aikana. Ruokatunti on sopiva hetki ottaa puhelimella yhteyttä jos on tarvetta. Leiriohjaajille tai liikuntakeskuksen asiakaspalveluun voi myös aina soittaa tarpeen vaatiessa, ja tätä kautta saat yhteyden lapseesi milloin vain.

Kysymys: Koska ilmoittautuminen leirille päättyy?
Vastaus: Leirille ei ole ilmoittautumisen takarajaa, vaan leirille pääsee niin kauan kuin siellä on vapaita paikkoja. Otamme mielellämme kaikki innokkaat mukaan – voit kysyä vapaita paikkoja vaikka kesken leirin!

Kysymys: Mistä saan lisätietoa, jos en tästä löytänyt etsimääni?
Vastaus: Ota yhteyttä leirien johtajaan,  Sami Joru, LitM 050 525 6114 tai sami@kauppisportscenter.fi