fbpx

JÄSENEHDOT

JÄSENYYS EDELLYTTÄÄ JÄSEN- JA SOPIMUSEHTOJEN HYVÄKSYMISEN

Lue ehdot alta huolellisesti

Liittyminen
Liity Well Gym -jäseneksi täyttämällä rekisteröitymislomake. Hyväksyt samalla laskutus-, jäsen- ja sopimusehdot.

Laskutus
Liittyessäsi maksat ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun kassaan. Liittymisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun kuukausittain.

12kk sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana ja voit halutessasi perua sen sopimusjakson jälkeen kuukauden irtisanomisajalla.

6kk sopimus päättyy sopimuskauden jälkeen. Lue lisää irtisanomisehdoista: Sopimusehdot

Jäsenyys edellyttää, että kuukausimaksu suoritetaan jäsenyydestä riippuen eräpäivään mennessä vähintään yhtenä (1), kuutena (6) tai kahtenatoista (12) peräkkäisenä kuukautena.

Jos jäsenen kuukausimaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, laskusta lähetetään maksumuistutus. Mikäli muistutusmaksua ei makseta, Jäsenen kulkukortin kulkuoikeus suljetaan ilman erillistä ilmoitusta ja siirrämme maksamattoman maksun perintään.

Mikäli maksua ei kaikista toimenpiteistä huolimatta makseta, jäsenyys raukeaa ja kulkukortti suljetaan ilman erillistä ilmoitusta.

Mikäli maksaja on joku muu kuin jäsen, sitoutuu jäsen olemaan vastuussa siitä, että harjoittelumaksut maksetaan.

Laiminlyödyistä tai myöhästyneistä maksuista veloitetaan myöhästymiskorko, laskutuslisä sekä muut mahdolliset käsittely- ja perintäkulut.

Kulkukortti
Liityttyäsi jäseneksi, saat henkilökohtaisen kulkukortin asiakaspalvelusta. Kulkukorttia varten Sinusta otetaan kuva asiakaspalvelutiskillä.

Kulkukortilla pääset sisään myös aukioloaikojen ulkopuolella klo 5-22 välisenä aikana, seniorikortilla klo 05–16. Kortti näytetään hallin aukioloaikoina kassalla olevaan kortinlukijaan tai aukioloaikojen ulkopuolella sisäänkäynnin yhteydessä olevaan kulkukortinlukijaan ja odotetaan että ovi aukeaa.

Huomioithan että kulkukortti on henkilökohtainen. Mikäli jäsen päästää toisen henkilön (riippumatta siitä, onko tämä henkilö Well Gymin jäsen vai ei) omalla kortillaan sisään tai luovuttaa kulkukortin toiselle henkilölle, se johtaa välittömästi jäsenyyden irtisanomiseen molempien osalta.

Kadonneesta ja/tai uusittavasta kulkukortista veloitetaan jäseneltä 10€.

Huom!
Jäsenen tulee poistua tiloista klo 23.00 mennessä. Mikäli Jäsen jää tiloihin tätä pidemmäksi aikaa, hälytys menee päälle. Mikäli Jäsen ei ole poistunut tiloista määräaikaan mennessä, Jäsen maksaa Sporty World Oy:lle hälytyksestä aiheutuneet kulut.

Tyytyväisyystakuu
12kk ja 6kk jäsenyyksissä on 14 vrk tyytyväisyystakuu. Voit irtisanoa sopimuksesi 14 vrk sisällä liittymispäivästä maksukuittia vastaan ja jäsenyytesi päättyy irtisanomispäivään. Maksettua ensimmäisen kuukauden jäsenmaksua ei palauteta. Irtisanomisen jälkeen et saa seuraavien kuukausien laskuja sähköpostiisi.

Mikäli asiakas käyttää 14 vrk tyytyväisyystakuun, hän ei ole oikeutettu enää käyttämään Well Gymin palveluja ja muita jäsenetuja, vaikka nämä olisi jäsenyysaikana lunastettu.

Jäsenyysaikana saadut mahdolliset lisäpalvelut eivät ole voimassa irtisanomisen jälkeen. Jos lisäpalveluja, esimerkiksi 10-korttia, on käytetty jäsenyysaikana, jäsen maksaa lisäpalvelun koko sen hetkisen arvon Well Gymille irtisanomisen yhteydessä.